„СИВЕА” ООД осигурява бърз и качествен сервиз на всички съвременни марки и модели компресори. Благодарение на развитата мрежа от регионални офиси, „СИВЕА” ООД разполага с търговски и сервизни центрове в редица градове в България, като по този начин осигурява максимално покритие за цялата българска индустрия.

Сервизът на компанията предлага:

 • Гаранционно и извънгаранционно обслужване и сервиз
 • 12 месеца гаранция за всички енергоспестяващи фреонови и адсорбционни изсушители,
 • Консумативи и резервни части за всички компресори
 • Наличност на склад на основните консумативи и резервни части
 • Бърза реакция и професионализъм на сервизните специалисти, осигуряващи адекватна и навременна намеса при обслужване и ремонт на машините
 • Сигурност, надеждност, конкурентни цени

- Сервизни услуги -

Компресорът за въздух е машина, в която сте вложили значително количество средства и със сигурност не бихте искали да я оставите в неподходящи ръце. Така че потърсете колкото е възможно повече информация за набелязания сервиз за компресори. Трябва ви сервиз за компресори за въздух с достатъчно дълъг опит в бранша, който е доказал на клиентите си, че предоставя качествени и надеждни услуги и им връща техните машини в оптимално състояние.

 Когато става въпрос за сервизен център за компресори, е хубаво на клиентите да бъде предоставяна максимално разнообразна гама от услуги. Или казано с други думи, в избрания от вас сервиз за компресори за въздух да има възможност за ремонтиране на всякакви марки компресори. От голямо значение са и наличностите на склад резервни части, за да може ремонтът да бъде извършен в сравнително кратки срокове.

×
img

  Направи запитване

  Контакти

  Телефон

  070013498

  Имейл адрес

  office@sivea.net

  Адрес

  бул. Ботевградско шосе 260, Комплекс Юнг, сграда 1, ет 2
  This site is registered on wpml.org as a development site.