Centrifugal Compressor

T2

Серията T2 е най-новият модел с двустепенна компресия, проектиран да бъде компактен и здрав с най-съвременен аеродинамичен дизайн, осигуряващ стабилна работа чрез направляваща лопатка на входа. Спестяването на място също е предимство на този модел в сравнение с ротационните винтови компресори.

TRA

TRA е най-компактният модел с 3-степенна компресия на IHI. Серията TRA предлага високо енергоспестяване, ниски разходи по поддръжката, спестяване на пространство и лесна работа в сравнение с ротационните винтови компресори.

T3

Серията T3 е най-новият модел, който се вписва в средния диапазон между сериите TRE и TRX. Със серията T3 IHI, успя да предложи оптимизирана спецификация благодарение на широка гама от аеродинамичен дизайн, ниски разходи по поддръжката и лесен монтаж за повече клиенти по целия свят.

TRX

Серията TRX е най-големият модел в гамата индустриални въздушни центробежни компресори на IHI. Серията TRX предлага оптимизирани спецификации благодарение на широката гама от аеродинамичен дизайн, ниски разходи за поддръжка и лесен монтаж.

TRE

Серията TRE е един от най-популярните центробежни компресори в света и нейният пазарен дял е над 80% в Япония. Благодарение на разнообразния аеродинамичен дизайн, ниските разходи за поддръжка и лесния монтаж, серията TRE е най-подходящият компресор за клиентите.
×
img

  Направи запитване

  Контакти

  Телефон

  070013498

  Имейл адрес

  office@sivea.net

  Адрес

  бул. Ботевградско шосе 260, Комплекс Юнг, сграда 1, ет 2
  This site is registered on wpml.org as a development site.